Το πνεύμα των γιορτών πλησιάζει και το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη δείχνει για ακόμη μια φορά την έμπρακτη στήριξή του στην περιοχή της Βατσουνιάς, εξασφαλίζοντας δωρεάν ψώνια για το σύνολο των κατοίκων της.

Πιο συγκεκριμένα, το νερό Θεόνη θα δώσει τη δυνατότητα σε κάθε οικογένεια του χωριού να κάνει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του στα τοπικά καταστήματα, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση, εξαργυρώνοντας μια μοναδική δωροκάρτα, καθόλη τη διάρκεια του Δεκεμβρίου.

Η πράξη αυτή έρχεται να συμπληρώσει μια σειρά σπουδαίων υποστηρικτικών ενεργειών του νερού Θεόνη προς την τοπική κοινωνία, ανταποδίδοντας έτσι ένα μικρό μέρος από την στήριξη και την βαθιά εμπιστοσύνη που έχει λάβει.

PINAKIDES KARDITSA 2

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

θεόνη

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: ΘΕΟΝΗ - Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Αιτήσεις για πρόσληψη 20 εργατών για πέντε ημερομίσθια μέσα στο μήνα Δεκέμβριο δέχεται ο Δήμος Μουζακίου.

dimarxeio1

Πρόκειται για εργατικό προσωπικό που θα απασχοληθεί σε εργασίες που συνδέονται με τον καθαρισμό κοινοχρήστων χώρων και δρόμων και όπου υπάρχουν ανάγκες του Δήμου και των Τοπικών Διαμερισμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους από την 1/12/2016 έως την 7/12/2016 στο Τµήµα Προσωπικού (∆ηµαρχείο, Καραϊσκάκη 1, Μουζάκι).

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:
α) Αίτηση (Να αναφέρεται ο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, Αριθµός Μητρώου ΙΚΑ).
β) Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας.
γ) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.
δ) Τίτλος σπουδών.
ε) Αντίγραφο ποινικού Μητρώου (η διαδικασία έκδοσης του αντιγράφου του ποινικού µητρώου θα διενεργηθεί από το ∆ήµοΜουζακίου).
στ) Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης.

Πληροφόρηση ενδιαφερομένων
Πληροφορίες παρέχονται καθηµερινά (∆ευτέρα - Παρασκευή) και ώρες από 07:30 - 15:00,τμήμα προσωπικού, κ.Τσιρογιάννης Θ., Δημαρχείο,Τηλέφωνα: 24453 50119.

Tο καλλιτεχνικό φεστιβάλ "Τεχνόδρομος Χριστουγέννων" στο Μουζάκι είναι μια πρωτότυπη ιδέα του Εμπορικού Συλλόγου Μουζακίου. Με δημιουργική διάθεση, εθελοντική προσφορά, μεράκι και πνεύμα συνεργασίας. Aπό το 2014 παίρνει σάρκα και οστά και μεταμορφώνει τις γιορτινές μέρες στο Μουζάκι Καρδίτσας. Χειροποίητα έργα με θέμα τις γιορτές των Χριστουγέννων με δημιουργούς δημότες, σχολεία, επιχειρήσεις και συλλόγους του Δήμου Μουζακίου καθώς και του Δήμου Καρδίτσας και Τρικάλων κοσμούν τους κεντρικούς δρόμους του Μουζακίου για ένα περίπου μήνα.

Ο Εκπολιτιστικός Λαογραφικός και Χορευτικός όμιλος Βατσουνιάς έλαβε και αυτός μέρος στήνοντας το δικό του χειροποίητο έργο, όπου κατασκεύασε ο Μιλτιάδης Αλεξίου,  και με την σειρά του εύχεται καλές γιορτές και καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες.
 15387549 659062454271526 879002210 o

15409836 659062474271524 1845946959 o

15356885 10209089373324115 1095972199 n

Στην προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος Μουζακίου στο επίπεδο της ορθής διαχείρισης των απορριμμάτων προωθεί την οικιακή κομποστοποίηση και προχωρά στη δωρεάν διανομή 140 κάδων σε δημότες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα που εφαρμόζει.

Μετά την εκδήλωση ενημέρωσης που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μουζακίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι δημότες που επιθυμούν να εφαρμόσουν την οικιακή κομποστοποίηση να υποβάλλουν σχετική αίτηση στο Δήμο Μουζακίου προκειμένου να γίνει η αξιολόγηση και να επιλεγούν οι τελικοί δικαιούχοι.

kobost Kotsos 128112016

Την ευθύνη από το Δήμο Μουζακίου για τη διανομή των κάδων και την παρακολούθηση του όλου προγράμματος θα την έχει η Αντιδημαρχία Καθαριότητας και ο Αντιδήμαρχος κ. Νώντας Γκινής σε συνεργασία με την ΠΑΔΥΘ,

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 2445350105 και από αύριο να υποβάλλουν τις αιτήσεις ενδιαφέροντος τα Δημαρχεία Μουζακίου, Αγναντερού και Φαναρίου.

«Προχωράμε στη δωρεάν διανομή των κάδων κομποστοποίησης στο πλαίσιο της προσπάθειας καταβάλλει διαρκώς ο Δήμος μας να αναβαθμίσει το σύστημα διαχείρισης των απορριμμάτων, με στόχο τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος και τη μείωση των σκουπιδιών που καταλήγουν στο ΧΥΤΑ. Μετά την υποβολή των αιτήσεων θα γίνει αξιολόγησή τους και οι τελικοί δικαιούχοι πριν παραλάβουν τον κάδο τους θα ενημερωθούν αναλυτικά για τη χρήση και την όλη διαδικασία. Η ορθή χρήση των κάδων θα παρακολουθείται σε τακτά χρονικά διαστήματα από ειδικούς συνεργάτες της ΠΑΔΥΘ» δήλωσε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Κωτσός